fbpx
Silviu Vranceanu Mare Maestru

MLSAR își schimbă Marele Maestru și conducerea

Înainte de bine meritata vacanță masonică pe care fiecare Obediență respectabilă o începe de la Solstițiul de Vară și până la Echinocțiul de Toamnă – două sărbători cu o puternică însemnătate pentru un francmason – Marea Lojă de Studiu al Artei Regale a reunit la Brașov în data de 23.06.6018 A:.L:. Frați din toate lojile din țară într-un eveniment care va marca istoria noastră din următorii trei ani, și anume: Conventul Ordinar.

Principalul punct pe ordinea de zi a fost votarea și înscăunarea Marelui Maestru, care va ghida destinele Marii Loji alături de noua conducere. În aplauzele tuturor membrilor prezenți, P:.R:.F:. Vrânceanu Silviu-Alin a fost votat și validat în funcția supremă a Obedienței noastre în unanimitate și a primit ciocanul puterii de la P:.R:.F:. Cojan Sorin Călin pentru a conduce mai departe Lucrarea ce ne-a fost trasată de M:.A:.A:.U:. .

Toți membrii instalați pe funcții au depus jurămintele și au primit decretele care atestă calitatea de membru al Marelui Consiliu.

Il:. Frate Cojan Sorin Călin va ocupa în continuare funcția onorifică în noul Mare Consiliu ca Mare Maestru din trecut, iar P:.R:.F:. George-Ionuț Bălăceanu își va începe al doilea mandat în funcția de Mare Secretar.

Evenimentul a fost precedat de ceremonia de celebrare a Sfântului Ioan de vară, ținută rituală condusă de către M:.M:. Vicar ales, P:.R:.F:. Iacob Vasile, împreună cu ofițerii R:.L:. Nicolae Titulescu nr. 2 Or:. Brașov.

Agapa ritualistică s-a desfășurat într-un cadru intim la pensiunea Ranch din Poiana Mărului, unde toți Frații au petrecut împreună și au sărbătorit închiderea unei pagini din istoria noastră recentă și deschiderea unei noi etape întru progresul și bunăstarea Marii Loji de Studiu al Artei Regale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top