fbpx

Echinocțiul de toamnă 6019 A:.L:.

Sâmbătă, 21.09.6019 A:.L:., Orientul Cluj-Napoca a fost martorul unei ceremonii dedicate Echinocțiului de toamnă, care a coincis cu Deschiderea Noului An Masonic.

Frați de pe întreg cuprinsul țării, dar și din străinătate (Italia, Spania și Muntenegru) au trăit împreună emoția revederii de după vacanța masonică. Gazda acestui eveniment, R:.L:. Albert Pike, prin V:.M:. și Ofițerii instalați, ne-a învăluit mintea și sufletul printr-un ritual simbolic de o mare profunzime.

A doua parte a acestui deosebit eveniment a fost prezidată de P:.R:.F:. Vrânceanu Silviu, asistat de Marii Ofițeri și demnitari ai Marii Loji de Studiu al Artei Regale, în vederea desăvârșirii unei Lucrări sacre, Aprinderea Luminilor respectabilelor loji: Solaris nr. 4 de la Or:. Baia Mare, Cotiso nr. 8 de la Or:. Reșița, respectiv Horea nr. 47 de la Or:. Cluj Napoca. Tot în aceeași zi și-a reluat activitatea și R:.L:. C.A. Rosetti nr. 30 de la Or:. București.

Evenimentul a fost urmat de agapa ritualistică, un bun prilej de fraternizare, socializare și de întărire a lanțului masonic universal.

 

 

Scroll to top