fbpx
Convent Masonic Pizza del Gesu

Conventul Marelui Orient Italian Piazza del Gesú (6017)

Ziua de 25 martie 6017 A:.L:. a reunit la Roma Frați din mai multe colțuri ale Europei, dar și de peste ocean, Frați care s-au adunat pentru a fi alaturi de reprezentanții Marelui Orient Italian Piazza del Gesu, pentru a celebra împreună nou eveniment important pentru Masoneria Continentala, și anume Conventul Anual Ordinar.

Lucrările s-au desfășurat sub conducerea Marelui Maestru, Il:. Frate Nicola Tucci, care a facut publică ordinea de zi pentru toți participanții.

Delegația Marii Loji de Studiu al Artei Regale, formată din Cojan Sorin Călin – Mare Maestru, Vrânceanu Silviu Alin – Mare Maestru Adjunct, Bălăceanu George Ionuț – Mare Secretar, Beldie Șerban Mihai – Mare Inspector al Ordinului, Domenico Sergi – Ambasador și Ministru de Externe al M:.L:. S:.A:.R:. și Vitta Sebastian – Consilier Federal; a fost primită în cel mai fratern spirit și i-a fost conferită o deosebită atenție, demonstrând încă o dată că între România și Italia există relații frățești solide și o viziune comună care ne definește.

Cu această ocazie, am putut retrăi experiența Conventului nostru din Noiembrie prin intâlnirea cu Il: Frați Jose Trinidad Alcocer Bravo – Suveran Mare Comandor si Mare Maestru din trecut al Marii Loji Suverane a statului Quintana Roo și Roberto Romero Novelo – Mare Capitan al Gărzilor, reprezentant al Supremului Consiliu Suveran al Americii Centrale, delegați din Mexic.

Au mai participat delegații din Marea Lojă Universală a Portugaliei și din Muntenegru, precum și alți invitați de pe teritoriul Italiei.

Evenimentul a fost urmat de agapa fraterna, unde s-a fixat, printre altele, data următorului eveniment comun, în luna iunie la Brașov.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top