fbpx
Convent Piazza del Gesu

Conventul Marelui Orient Italian Piazza del Gesú (6016)

In perioada 15-17 aprilie 6016 A:.L:. delegația Marii Loji de Studiu al Artei Regale compusă din: Marele Maestru Cojan Sorin Calin, Marele Maestru Adjunct Vrânceanu Silviu Alin, Venerabilul Maestru Beldie Șerban Mihai și Ministrul de Externe în Italia Domenico Sergi s-au deplasat în Roma pentru a onora invitația venită din partea Marelui Orient din Italia Piazza del Gesú de a participa la un mare Convent. Această vizită s-a făcut din dorința de a lega relații cu alte Mari Loje din străinătate.
Delegația M:.L:.S:.A:.R:. a fost primită extrem de călduros și cu mare interes de către Frații din Italia, dar nu numai, membrii delegației bucurându-se de o desebită ospitalitate. Frații din Italia au fost plăcut surprinși și impresionați, mai ales când au descoperit că Obediența noastră este formată din foarte mulți tineri. La Convent au mai participat Marele Maestru al Marii Loji a Belgiei, Marele Maestru al Marii Loji Independente de Masoni Liberi din Muntenegru, Marele Maestru al Marii Loji din Corsica, Marele Maestru al Marii Loji din Cagliari, precum și Marea Maestră a Marii Loji Scoțiene Feminine din Italia.

Marele Maestru al Marelui Orient din Italia Piazza del Gesú, Nicola Tucci, s-a arătat extrem de dornic de a veni în România împreună cu reprezentanții altor Mari Loji din Europa. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top