fbpx

Concurs de eseuri

MLSAR Association a organizat in această primăvară un concurs de eseuri dedicat liceenilor și studenților. Aceștia au primit provocarea de a elabora un eseu cu tema: Interpretarea alegoriei ”Mitul peșterii din Republica lui Platon” , in zilele noastre. Prin astfel de activități vrem să stimulăm dezvoltarea înspre o gândire liberă și să încurajăm studiul artelor frumoase în rândul tinerilor.

Câștigătorul locul I

 

Ne bucurăm ca am avut ocazia să îl cunoaștem personal pe Halici Octavian Eusebiu, un tânăr cu un mare potențial pentru viitoarea generație, expunerea lui in acest eseu ne-a redat speranța că mai există oameni tineri cu viziune și idei care pot contribui la dezvoltarea societății. Am înțeles că intoleranța și ura gândirii liberale conduc la divizarea societății, iar acest tânăr înțelege pe deplin acest deziderat! Îi urăm mult succes în continuare cu dorința ca ideile lui sa ajungă la cât mai multe inimi.

Câștigătorul locul al II-lea

De la Adam Ivan Mihai, am înțeles că puterea cuvântului este o condiție a evoluției umane care poate schimba lumea și percepțiile. Ni s-a oferit puterea cuvântului pentru a o folosi în călătoria noastră către cunoașterea de sine.
Apreciem interesul, implicarea si dăruirea acestui tânăr care ne demonstrează că există viață după slogane și idealuri.
Mesaj de la
“Așteptarea a luat sfârșit. Mulțumesc celor din #MLSAR #Association pentru un concurs onest și interesant. Îmi pare rau că nu am putut să ajung la premiere, dar din simple convorbiri telefonice am ajuns la concluzia că sunt oameni serioși, implicați și dau dovadă de profesionalism în activitățile pe care le desfășoară.”

Vrem sa felicităm toți participanții pentru implicare, o societate puternică are nevoie de oameni conștienți, entuziaști, interesați de cultură și cunoaștere iar acești tineri au dat dovadă de toate acestea !

Scroll to top