mobile-logo
Top

10 ani de M:.L:. S:.A:.R:. și „Sfântul Ioan de iarnă”

MLSARNou10 ani de M:.L:. S:.A:.R:. și „Sfântul Ioan de iarnă”

10 ani de M:.L:. S:.A:.R:. și „Sfântul Ioan de iarnă”

23600680_2021072371447811_1523672081_oData de 19.12.6017 A:.L:. a însemnat pentru M:.L:. S:.A:.R:. ultimul mare eveniment al anului.  Templul de la Or:. Brașov a fost martorul celebrării Solstițiului de iarnă, una dintre cele mai importante sărbători din lumea masonică. 

Ceremonia s-a desfîșurat în două părți. În prima parte, Frați din toată țara s-au reunit într-un cadru solemn în Templu, unde au asistat un ritual special prezidat de către Marii Ofițeri și Demnitari ai M:.L:. S:.A:.R:. Și de această dată ne-a onorat cu prezența o delegație a Marii Loji Naționale din Muntenegru, condusă de către Marele Maestru. Ținuta a fost precedată de agapa ritualistică, sub binecuvantarea Marelui Arhitect al Universului.

Pe parcursul agapei s-a desfășurat un bal de caritate, unde mai mulți Frați au licitat obiecte personale sau din patrimoniul lojii, iar metalele strânse au fost folosite pentru a sponsoriza trei tinere cu rezultate deosebite la dans sportiv și pentru a ajuta mai multe familii fără posibilități financiare în preajma sărbătorilor. 

Tot atunci am celebrat existența a 10 ani de activitate a M:.L:. S:.A:.R:. Întru Gloria M:.A:.A:.U:. Pe această cale, a fost lansat nr. 2 al revistei „Nihil sine deo”, unde s-au regăsit informații despre istoria și activitatea noastră. Mai mulți Frați au realizat studii și planșe de arhitectura ce se regăsesc în această revistă. Suntem o Mare Lojă care își propune „studiul Artei Regale”, iar acțiunile întreprinse în acest scop au rolul de a confirma că ne respectăm doctrina.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.